sale
Вижте всички статии

Отблизо: Марка дамски чанти Dudlin

Ежедневни чанти

Признаваме си, че Dudlin са всъщност фаворит на най-страхотните марки що касае ежедневните дамски чанти. Виждали сме доста чанти: едни по-добри, други не толкова. Истината е, че Dudlin са една от марките, които смело зареждаме както за клиентите си на дребно, така и на едро. В днешното ревю на марка дамски чанти избрахме да ви разкажем малко по-детайлно историята на тази вече достатъчно популярна марка в България.


История на марката

Марка Dudlin започва своята история през 2001 година като амбициозен проект за производство на дамски чанти. След няколко години проучване, дизайн и опознаване на пазара, уповавайки се на традициите и модата преди всичко, търсейки перфектната комбинация от класически италиански дизайн като концепция и духът на модата на Западна Европа, компанията стига до основната си концепция: "Елегантност, достъпност, мода, ежедневие". Усещане, което моделите на марката оставят и до днес. Таргет групата клиенти се сформирала от "масовите жени". Концепцията на марката била не просто да произвежда дамски чанти, а такива, които работещите и модерни жени биха носили всеки ден.

Основните ценности, които мениджмънта на компанията повтаря и следва ежедневно са "Честност" и "Качество". Мантра, която се оказва много успешна, тъй като нито една чанта на Dudlin няма компромис в качеството си и получавате точно това, което е обещано от марката.

 


Днес

В компанията работят над 120 талантливи и опитни дизайнери, над 3000 служители в проектиране и производство и разбира се, множество прагматични мениджъри. Технологичното оборудване в производството е съвременно и постоянно обновяващо се с най-модерното на пазара. Обработката и производството на всяка кожа и чанта е изключително важен компонент и минава специални проверки за качество.

 

След много години работа по основния бранд Dudlin, вдъхновен от културата на Западна Европа, марката създава няколко допълнителни дъщерни бранда, всеки насочен в различна посока. Най-познатите и най-успешните на пазара са Micussi и последният създаден като отделен бранд: D.Cristina.

И ако при Micussi, където Dudlin са заложили основно на по-изискана и скъпа визия, то D.Christina предлага точно обратното усещане - на младежки, леки, дръзки дизайни за ежедневна чанта.

 


Отблизо за ежедневни чанти Dudlin

Дамски чанти Дъдлин

Безспорно това са ежедневни дамски чанти, подходящи за всеки ден, които не можете да сбъркате с никоя друга марка: те са всичко друго, но не и обикновени. Забравете за всички скучни дамски чанти, които сте виждали. Dudlin ще ви предложат един нов поглед над модерна, различна, нестандартна, но все още дамска чанта, която да можете да носите всеки ден. Ще ви предложат чанта, която да обичате всеки ден. Хипнотичните им модели ще ви пленят. Виждали сме много марки и много чанти, но Dudlin определено са в нашия ТОП 3 на любими марки дамски чанти. Що касае ежедневни дамски чанти, Dudlin получават нашето категорично първо място. heart

Дамските чанти с тази марка имат класически разпределения във вътрешната част, включващи джобове с цип, отделение за мобилен телефон, метални халки за ключове и т.н. Повечето чанти са среден или голям размер (все по-рядко в колекциите им виждаме малки чантички), подходящи за всеки ден. В класическия случай моделите са със закопчаване с цип и допълнителна дръжка за носене през рамо.

 

Всяка дамска чанта на Dudlin може бързо да бъде разпозната по няколко основни елемента:

Много често чантите на Dudlin имат метално лого на бранда. Обикновено това представлява изписано цялото име на марката върху метална плочка или по-често използваното "Огледално D", включващо 2 букви DD в метален кръг.

Всички чанти на Dudlin пристигат при вас с допълнителна торбичка против прах, в която да съхранявате своята чанта в гардероба си. Изключително добре и грижливо опаковани са всички елементи на чантите, за да гарантират безупречната им визия на всеки детайл.

 

Днес Dudlin е разпознаваем стил и бранд, който разпознаваме бързо по улиците. И онези, "масовите жени" носят гордо своите дамски чанти всеки ден, отивайки и връщайки се от работа. Вярваме, че марката ще продължи стремглавото си развитие все по-силно и бързо, притежавайки сериозен пазарен дял не само в Европа, но и по цял свят.

 

Предупреждение от Petkov Bags:

Дамски чанти Dudlin са ежедневни, но не са обикновени!

 

Дамски чанти с цветя

 


 Отблизо за ежедневни чанти Micussi
Ежедневни чанти Микуси

Както казахме и по-горе, Micussi е дъщерната марка на Dudlin. Тук са заложили отново на металното разпознаваемо лого (както казахме качеството е много важно за тази марка), този път във формата на сърце. Основната разлика между ежедневните чанти на Dudlin и Micussi е, че при Micussi кожата е едно ниво НАД тази на Dudlin. Да, наистина. За производството на Micussi е използвана по-плътна и висококачествена кожа, която на допир има сериозно предимство. От там и малко по-високата цена на чантите от дъщерната марка. Micussi все пак запазва основната идея на Dudlin: да предложи ежедневна дамска чанта, отговаряща на съвременните модни тенденции на достъпна цена и с безупречен дизайн. Все пак, в Micussi ще намерите и доза аристократизъм и класа, извисяваща ежедневната дамска чанта на ново ниво.

 

Тук отново имаме отличното опаковане на всички компоненти на чантата: найлончета по ципове и метални компоненти, картон за по-крехките елементи или декорации. Много често по-скъпите модели имат и торбичка против прах, както и персонализирана външна торбичка. Понякога клиентите ни питат защо опаковаме с толкова много хартия чантите на Micussi и Dudlin. Заслугата не е наша. Уважаващите се марки за дамски чанти опаковат максимално плътно всички чанти, за да са сигурни, че клиентът ще получи запазена и без драскотини чанта. Ние уважаваме това. Затова се стараем и при нашите проверки да не нарушим цялостта на оригиналната опаковка.

 

Подплатата при чанти Micussi много често е с изписване на бранда. Тенденция, която за Dudlin не е типична. Заради по-високото си качество Micussi определелно може да ви впечатли с дизайн, кожа и изработка, при това едновременно. Вярно, на живо чантите с марка Micussi са просто неустоими, но все пак ще се опитаме да предадем част от усещането на цялостното излъчване на Micussi . А и ние много харесваме Micussi :)

 

Ежедневна


За финал

heartКолекция ежедневни дамски чанти 2019-2020 Dudlin, Micussi, D.Christinaheart

 

Както знаете, работим с реални количества и по цял ден имаме възможността и късмета да се радваме на прекрасните модели чанти на тези (добре де, и много други) марки, затова ако имате въпроси за конкретен модел, кожа, разпределение във вътрешената част, усещане или просто цип, ще се радваме да проверим и да ви отговорим. А и да ви изпратим още снимки. Можете да опитате и следната игра: в нашата категория Ежедневни дамски чанти има няколко различни марки. Можете ли да познаете вече кои са на Dudlin? Проверете отговора вътре в продукта :)

 

Petkov Bags: Защото обичаме чанти!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари