sale
Вижте всички статии

Торбичка против прах? О, да!

Чанта разопакованеРазпаковането на чисто нова чанта е едно от най-вълнуващите емоции - особено, ако сте обсебени от чантите като нас. Повечето от чантите, на които сме директен вносител, са внимателно опаковани в найлоново пликче на марката и имат здрава и предпазна торба против прах (понякога директно опаковани и в тях самите). Дизайнерските чанти и обувки често се предлагат с такива торбички против прах. Каква е целта на торбичката за прах и кога и как трябва да се използват? Какво се случва, ако чантата или обувките ви вече нямат торбичката за прах?

 

 

 

 

 

 

 

Ето всички отговори...
 

 

Тези торбички са предназначени да се използват за съхраняване на чантата ви, когато не се използва, въпреки че според нас и наблюдението над клиенти масово хората ги използват за всякакви други неща, като опаковане на обувки и дрехи за пътуване или пазаруване на хранителни стоки.

Чантите против прах са предназначени да предпазят скъпи чанти и обувки от избледняване на цветовете, излагане на слънце, излишна влага и прах. Те могат да се използват и за почистване на чанта или обувка.

Особено важно е да използвате торбичка против прах, когато съхранявате своята чанта на слънчево място или ако артикулът е в контакт с друг материал или продукт от друг цвят. Повечето торбички против прах от висок клас са направени от дишаща материя, която удължава живота и красотата на кожата и други материали.

 


ТорбичкиНякои торби против прах са в тъмен цвят и могат да причинят прехвърляне на цвета върху чувствителни светли чанти и обувки. Това е доста рядко, но е по-добре да бъдете безопасни, отколкото да съжалявате.

 

Съветът ни е да избягвате торбички против прах в тъмни цветове. Повечето марки, които държат на качеството ще ви предложат торбички против прах в бяло, бежово, екрю и натурално кафяво.


 

 

 

 

 

Съхранението, ах, съхранението...

Ако попитате специалистите, те ще ви кажат, че най-добрият начин за съхранение на чантата е в оригиналната им опаковка и торбичка против прах. „В противен случай подредете чантите си на рафт в гардероба си. Ако рафтът не е достатъчно висок, не позволявайте дръжките на чантата да се натискат - в този случай торбата трябва да лежи равна."

Повярвайте ни, складирането на множество чанти с различни размери определено ни научи как да процедираме с всеки рафт и всяка чанта, но в домашни условия, доста често отделянето на подобен ресурс, за да съхранявате своята нова чанта едва ли е възможно.

Уви, с този метод за съхранението на чантите в торбичка против прах ще ви създаде известно неудобство (поне според нас): не можете да ги видите! За нас колекцията ни чанти е произведение на изкуството. Не се различава от нечия любов към колекцията на изкуство или антични коли. Съветът ни, за да следите чантите си, е да добавите бележка с името на чантата върху торбичката за прах, така че да не се налага да проверявате всички торби и рафтове, преди да намерите търсената от вас.

 

Ето как изглеждат при нас в склада ни:

Съхранение чанти Чанти

 

Всички чанти с марка Dudlin, Micussi, Anna Grace London, Leesun London, Red Cuckoo London и други продукти в нашия онлайн магазин имат торбичка против прах.

 

Истината е, че експертите по чанти препоръчват да съхранявате чантите и портмонетата си в торбичките против прах, тъй като е много по-малко вероятно е да се повреди (случайна вода, излагане на слънчева светлина, повишен прах и т.н. и т.н.), ако ценената ви чанта е безопасно съхранявана в маркова торбичка или парче плат (ако нямате торбичка). Съгласни сме с тях!

 

Така или иначе, важното е да носите с удоволствие новата си чанта! Пожелаваме ви прекрасни мигове с новата ви чанта/чанти :)

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари