sale
НачалоМарки

Марки

Всички марки дамски чанти в нашия онлайн магазин

 

«1»
Dudlin

Dudlin

Представяме ви една от любимите ни марки за дамски чанти - Dudlin, директен внос от Европа. Изключително детайлната им изработка, модерна визия и разнообразни модели правят марката сред фаворитите в онлайн магазина ни. Дизайн, роден в Италия и качество без компромиси. Компанията - майка на Micussi и D.Cristina.

Виж и в нашия блог Отблизо: Марка дамски чанти Dudlin

продукти
Anna Grace London

Anna Grace London

Ако търсите различен модел чанта - то марката Anna Grace London ще ви изненада приятно. Успели да вдъхновят и развълнуват и най-капризната жена, Anna Grace се отличават с отлична изработка и безупречна отдаденост към детайла на всички дамски чанти, родени под бранда им. Една различна марка за една различна съвременна жена. Предлагаме ви избрана колекция на английската марка - директен внос от Англия.

продукти
Micussi

Micussi

Една изключителна марка дамски чанти - Micussi, която е сред любимите ни марки. Изключителни дизайни, изчистени линии и високо ниво на изработка. Марката е дъщерна компания на Dudlin. Директен внос от Европа.

продукти
Little Marcel

Little Marcel

Little Marcel е френска марка за дамско, мъжко и детско облекло, аксесоари и текстил. Създадена 2005 година в Южна Франция, марката е разпознаваема преди всичко с пъстрите си цветове, марката е лесно и бързо разпознаваема във всеки модел. Брандът се предлага в над 1000 магазина в Европа и е едно от наложилото се на пазара име. С течение на годините колекциите се развиват според тенденциите, но Little Marcel винаги запазва своята уникална и разпознаваема идентичност сред хилядите марки.

Премиум качество!

 

 

продукти
Michelle Moon

Michelle Moon

Michelle Moon е марка модни аксесоари, които днес представляват една от най-динамичните и иновативни италиански компании в сектора на кожените изделия в Италия. Постоянната отдаденост на екипът им и вниманието към детайлите могат да се видят и в техните продукти. Авторитетна, иновативна и прогресивна, MICHELLE MOON напълно преоткрива съвременния подход към модата. Еклектични, модерни и романтични, техните продукти са считани за едни от най-добрите в италианското майсторство, ненадминати със своето качество и внимание към детайлите.

https://www.michellemoon.it

продукти
Red Cuckoo London

Red Cuckoo London

Нестандартен дизайн и поглед към най-актуалните тенденции можете да очаквате от Red Cuckoo London. Изключително високото качество на производство, прави марката една от любимите ни, тъй като те не допускат компромис при производството.

продукти
D.Cristina

D.Cristina

Една нова и интересна марка в нашия онлайн магазин - D.Christina, която заявява сериозно своето предимство - пракрасна изработка и никакъв компромис в качеството. Дизайните са ориентирани към по-младите дами със свежи и ярки цветове. Дъщерна компания на Dudin.

продукти
Leesun London

Leesun London

Представяме ви избрана колекция дамски чанти от бранда Leesun London - директен внос. Изчистеният им дизайн ги прави подходящи както за по-делови събития, така и за ежедневно носене. Безкомпромисно качество и отлична изработка. Нестандартните модели на тези дамски чанти правят Leesun London една от любимите ни марки.

продукти
Nicole Brown

Nicole Brown

Представяме ви марка дамски чанти Nicole Brown, която подбираме специално за вас. Много добро качество, детайлна изработка и експресна доставка. Марката е директен внос от Европа.

продукти
Fashion Handbags

Fashion Handbags

Класически модели дамски чанти от изкуствена кожа - директен внос.

продукти
Fashion Only

Fashion Only

Британската марка ще ви изненада по-скоро с нестандартни и ежедневни модели. Добра изработка и оригинален дизайн. Директен внос.

продукти
Mac Queen

Mac Queen

Една страхотна селекция дамски чанти, които с оригиналния си и модерен дизайн ще ви изненада приятно. Чантите са директен внос от Европа и с експресна доставка, тъй като са налични на склад.

продукти
Jerry

Jerry

Тази колекция дамски чанти, макар и не много позната на пазара, успява да предложи оптимално съотношение между качество и цена.

продукти
Baolin

Baolin

Baolin са марка дамски чанти, които имат различен дизайн от повечето стандартни дизайни. Определено не са за всеки вкус и имат неподправено усещане за неповторимост на дизайна. Директен внос от Petkov Bags.

продукти
Fada

Fada

Директен внос!

продукти
Firenze Italy

Firenze Italy

Директен внос!

продукти
Moewy
продукти

Марки дамски чанти | Директен внос марки дамски чанти от Европа